Om Infobornholm

Infobornholm er en privat ejet side startet i 2007, som vi arbejder på i vores fritid. Oprindeligt var ideen at siden skulle hedde “Bornholmerbilleder” og indeholde billeder fra Bornholm, uden stor mængde information omkring indholdet på billederne. Mest de speceille ting som man ofte ikke ser herover, selv når man bor her, var ting der skulle blive vist i form af billeder.

Ideen blev ændret i 2012 efter meget tid brugt på at tage billeder, lave hjemmeside systemer m.m. Den nye ide var at tillknytte information til siden og her opstod navnet Infobornholm. Siden er ikke kun for turister, men vi fokuserer også på at give bornholmermerne korrekte informationer om deres egen ø.

Domænet blev købt i 2013 og de første tekster blev lanceret med det samme, sammen med billeder fra “Bornholmerbilleder”.

Hvem står bag

Som nævnt er siden privat ejet, men vi har erhvervserfaringen til at kunne formidle den type af informationer og kunne sortere de mange troldehistoier fra og kun fortælle en smule trolderi, så vi derfor har en side med mest muligt fakta.

Erhvervserfaringen stammer fra den ene af de to ejere har arbejdet som turistbuschauffør og guide i 13 år, som hun stoppede i 2014. Den anden ejer er programmør og har derfor nem mulighed for at lave hjemmeside arbejde samt er pressefotograf ( medlem af Dansk Presseforbund ).

Infobornholms historie

Fra 2014 til 2017 er der ikke sket så meget synligt med infobornholm, men vi har arbejdet med at få design på plads, taget billeder og få skrevet tekster m.m. I 2018 er det gået stærkt og vi arbejder på højtryk i vores fritid på at få nyt indhold skrevet og udskifte de gamle billeder som blev taget af den ejer som ikke er fotograf da siden skulle hedde BornholmerBilleder og det var et solo projekt.