Copyright infringement
Annonce
Websitecare.io - WordPress Service aftale
Find nærmeste hjertestarter på Bornholm2017-05-16T13:56:49+00:00

Find hjertestartere på Bornholm

Nedenunder kan du finde et link til et kort med hjertestartere på Bornholm og du kan se om de har døgnåbent eller om de kun er tilgængelige i åbningstider. Kig på kortet og læs informationerne nøje inden du tager afsted på din næste tur, så du kan være med til at redde liv.

Knus ruden og tag hjertestarteren

Hvis du har behov for en hjertestarter, og den er bag et lukket vindue eller dør og du ikke har andre veje ind til den end ved at knuse vinduet. Så er det tilladt i følge straffeloven ( § 14 ) at knuse en rude for at komme ind til en hjertestarteren, hvis det kan redde et liv. Det hedder nødret og må også bruges i andre situationer hvor der er fare for andres liv.

Læs mere om dette på linket her: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=181992

Find hjertestartere på Bornholm

Klik her for at se alle hjertestartere på Bornholm som Trykfonden har samlet et sted. Vi har over 200 hjertestartere på Bornholm.

Brug for førstehjælp kursus?

Røde kors afholder kurser i førstehjælp og du kan tilmelde dig som privat person hvis du har behov for et kursus. Et kursus kan redde liv.

En anbefaling til dig

Kig kortet igennem inden du tager nogen steder og hvis du har mulighed for det, tag ud og se på dem, så du ved hvor der er en hjertestarter.