Copyright infringement
Annonce
Websitecare.io - WordPress Service aftale
Annoncering på InfoBornholm2017-05-18T09:45:47+00:00

Information om reklamer pladser og annoncering på InfoBornholm

Her på InfoBornholm har vi gjort det nemt og billigt for alle som har behov for at få deres reklamer vist. Vores priser forsøger vi altid at holde en smule under normal markedspris, så alle kan få en reklame på vores side.

Der er flere forskellige typer af reklame pladser og du kan her læse lidt mere om dem.

Rundt omkring på siden vil du finde nogle billeder hvor der i dem står “Denne reklameplads kan blive din”, hvis du klikker på dem, vil du blive ført til denne side og kan udfylde kontakt formularen og vi kan derefter sammen kan finde en god pris til dig og endda hjælpe dig med at få kontakt til designere til at lave banneret, hvis du har behov for dette.

Det vil være muligt at købe en plads kun til sig selv, hvis den er ledig eller de andre har købt en deleplads eller man kan købe det som en deleplads.

Kontakt om en reklameplads

Start kontakten til os ved at udfylde formularen nedenunder, og lad og sammen finde ud af hvilken reklame plads er bedst til dig.

Dit navn (krævet)

Din email (krævet)

Emne

Din besked

Hvad er en fast banner plads

En fast banner plads er det vi kalder det når du køber en reklame plads og du vil have den alene. Det vil sige at det kun er dit banner som vises på den placering i den periode du har lejet pladsen.

Hvad er en dele rotations reklamebanner plads

En dele- eller rotationbannerplads er en placering som flere reklamer deles om. Det kan være at der er 3 som gerne vil have den samme placering og de alle betaler et mindre beløb for at andre også godt må ligge på samme plads. Vores reklame system vælger så tilfældigt en af de 3 når der kommer besøgende ind på siden. Denne løsning giver lidt mindre banner visninger for dig, men du får også en billigere plads.

Tilladte filformater

Vi tillader som udgangspunkt følgende banner fil formater / koder.

Javascript: Tilladt hvis det stammer fra et kendt reklame netværk eller det er en simpel kode som ikke kan være forstyrrende for besøgende.

PNG: Almindelig billed fil format understøtter vi selvfølgelig.

JPG (JPEG): Almindelig billed fil format understøtter vi selvfølgelig.

GIF: Almindelig animation billed fil format understøtter vi selvfølgelig.

Video reklame: Det er ganske få som tillader video reklamer, men vi gør! Det er nogle tekniske krav til dem, men ikke noget urimeligt og vi hjælper dig gerne med at få din video til at overholde dette.